martes, 11 de noviembre de 2008

Barbadás B 0-2 Chantada

Este finde semana ganámoslle a un Barbadás B moi ben estruturao e moi ben posicinao xa que nos costou costarlle peligro.

Empezamos o partido con bastente nerviosismo e empezaba a chegar o Barbadás a nosa portería polas bandas e con bastante peligro. No minuto 12 chegaría o noso primeiro gol por medio de Amis de cabeza (moi ben sempre por arriba) logo dunha falta botada por Ness. A raíz deste gol viñémonos un pouco arriba e dominamos a primeira parte. No minuto 29 Pablito cunha gran valesina faría o 0-2 para nos. Logo chegadas dos dous equipos pero sen moito perigo

Logo xa na segunda parte xa nos meteron atrás e nos crearon moito perigo e cada pouco traianos perigo, pero a nosa defensa taba ben posicionada e solía sacar moi ben o balón. Nos momentos finais era xa todo un peloteo de portería a portería pero soupemos contrapoñernos as dificultades e sacar o partido adiante.