domingo, 11 de enero de 2009

Crespos 3-1 Chantada

Esta semana perdimos merecidamente contra un Crespos que era moi distinto o da primeira volta. Era un equipo bastante ben posicinao e que saía na contra movendo con rapidez o balón. Cando nos demos conta estabamos cun 3-1 que non dimos recurtao distancias e lebar algo positivo de alí.

Empeza o partido a noso favor xa que no primeiro minuto Bruno desde casi o medio do campo marca o 0-1 e poñía o partido moi a favor para nós pero non nos duraría a alegría apenas nada, xa que na seguinte xogada deles un mal despexe fai que nos fagan o empate. O Crespos leva o dominio do balón e nos con tiros lonxanos de Erik, Pablito e Bruno intentabamos intimidar a portería local pero sen fortuna. No minuto 30 da primeira metade un córner ensaiado farían o 2-1. O Crespos segue mantendo o dominio do balón e segue facendo moito perigo as contras. Chegariamos o fin da primeira metade con 2-1 no marcador.

A pouco de comezar a segunda metade un erro defensivo noso fai que marquen o 3-1. A raíz deste gol viñémonos arriba creando moitas ocasións pero ou ben detiña o porteiro ou se iban por moi pouco. Intentouno Traste, Amis, Erik, Pablito, Bruno pero sempre sen sorte.