viernes, 20 de marzo de 2009

Chantada 11-0 Santa Teresita

O fin de semana pasado gañamos cómodamente o Santa Teresita que logo de marcarmoslle os 2 primeiros goles viñeronse abaixo e fixeron que foramos nos quen levase continuamente o balón. Neste partido non hai que destacar moito, xa que como reflexa o marcador foi un partido fácil. Con esta victoria seguimos tendo opcions o ascenso e este fin de semana debemos gañarlle o Cortegada para esperar o que fagan os outros equipos, só nos serve gañar.

Na primeira parte destacar o gran atino dos nosos xogadores e os grandes goles que meteron Pablito, Fabio, Amis e Bruno.
Na segunda parte do mesmo e os goles de Pablito (2), Erik (2), Lehbih, Arias e Ness fixeron que o partido acabase 11-0.